Hej bloggen

Hej!
Tänkte bara meddela att jag inte tänker skriva så mycket mer den här sommarn. Vet inte när jag kommer tillbaka men jag stänger bloggen och så får ni titta in någon gång och se om jag är tillbaka.
Om jag inte kommrer tillbaka vill jag bara tacka alla som har orkat läsa min tråkiga blogg! ;)
Vi ses, om jag orkar...!


Jag var på Rebeckas landställe för en vecka sen :)

KRAM!! ♥


Goder morgon?

Nu är det sent.. Måste gå och lägga mig. Jag har inte hunnit blogga så mycket. Hehe :) Städat lite inför kattungarna och tittat på lördagsfilmen på trean, Wedding daze.
Nu går jag och lägger mig. Är för trött för att skriva något mer ;)

Natti ^^


Kramis // Jennifer ♥

I´m back!

Ja äntligen är jag tillbaka! :) Hej!!
Det har hänt en del medan jag har vart borta. Första veckan var jag bara sjuk och orkade inte blogga... Nu i veckan har jag fått ta igen alla prov som var kvar. Har typ sänkt mig i alla ämnen förutom profilämnerna..
Kommer inte ihåg så mycket från veckan men jag har ialla fall inte haft tid och orka att blogga på ett tag som sagt. På tisdag har jag skolavslutning. Hatar att sluta så sent..Alla har ju redan slutat, det suger!

Nu idag tänkte jag ägna mig åt min katts blivande kattungar. I juli får hon sina små knyten. Och jag ska ordna rummet till henne. Nu sitter jag och tittar på tv och bara slappar. Det är skönt att vara tillbaka här på bloggen!
Vi ses senare!


Den här lilla sötisen ska snart få ungar! ♥

Kramis //Jennifer ♥

Grattis Sverige! (eller hur man nu säger..)


RSS 2.0